مسيرة حاشدة في فرانكفورت المانيا 2012/09/01

المشرفون: ابو كابي م،مشرف

صورة العضو الرمزية
ابن السريان
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 4439
اشترك في: الخميس إبريل 23, 2009 4:36 pm

مسيرة حاشدة في فرانكفورت المانيا 2012/09/01

مشاركة غير مقروءة بواسطة ابن السريان »


عاجل - مسيرة حاشدة وأكبر صورة للسيد الرئيس بشار الأسد في فرانكفورت المانيا 2012/09/01
صورة
بمناسبة احتفاليات اليوم العالمي لمناهضة الحرب قامت لجنة التضامن من أجل سورية بمسيرة حاشدة اقيمت بمدينة فرانكفورت الالمانية يوم السبت تاريخ 2012/09/01

وذالك بعنوان "أوقفوا الحرب الارهابية العالمية على سورية" ، وقد شارك في هذه الفعالية عدة أصدقاء لسورية من جمعيات وأحزاب منها
الحزب اليساري الالماني وجمعية الأتراك اللوائيين وجاليات عربية بالتنسيق مع اتحاد الطلبة السوريين في المانيا.

وخلال المسيرة قام البعض من مرتزقة الناتو وعملاء الدول الحاقدة على سورية من الذين يعرفون بالمعارضة السورية الهجوم على المسيرة المؤيدة وقامو بإطلاق عبارات وشتائم نابية ، في حين تصدت لهم الشرطة الالمانية........
.... منقول عن ...

مؤسسة القناة الإعلامية للبنت السورية / الموقع الرسمي قسم الأخبار
داني - وكيل مؤسسة القناة الإعلامية للبنت السورية - مكتب ألمانيا:
مقطع فيديو للمسيرة
WdkutqWiGjY
A7tIvIaaDEE
صورة
صورة
صورة
صورة
صورة
صورة
صورة
صورة
صورة
صورة
أخوكم: أبن السريان

موقع نسور السريان
صورة العضو الرمزية
ابن السريان
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 4439
اشترك في: الخميس إبريل 23, 2009 4:36 pm

Re: مسيرة حاشدة في فرانكفورت المانيا 2012/09/01

مشاركة غير مقروءة بواسطة ابن السريان »


https://www.facebook.com/events/155761154547757/
Das Frankfurter Solidaritätskomittee lädt zur Demonstration und Kundgebung gegen die Einmischung in den inneren Angelegenheiten Syriens von Seiten der Imperialisten, dem Stellvertreterkrieg ohne Rücksicht auf das Leben von Kindern, Frauen und Zivilisten, die Unterstützung und Einschleusung von Terroristen und gegen die damit verbundene Lügenkampagne und Kriegshetze in den Medien.

Unterstützt und mitorganisiert wird die Demo von verschiedenen arabischen, türkischen, kurdischen und aramäischen Gemeinden, Verbänden und Vereinen, sowie von verschiedenen Vereinen und Verbänden aus der deutschen Friedensbewegung und politischen Parteien.

Wir fordern die Bundesregierung und ihre Verbündete auf

- die Einmischung in Angelegenheiten des syrischen Volkes sofort einzustellen.

- die völkerrechtswidrige Bewaffnung, Ausrüstung, Ausbildung und Einschleusung von Terroristen zu beenden.

- der deutschen Verfassung bedingungslos zu stehen und die nach deutschem Recht inakzeptable Kriegshetze mit sofortiger Wirkung einzustellen.

- den Syrischen Botschafter, der aufgrund einer nachweißlich falschen Wahrnehmung des Houla-Massakers zur "Persona non grata" erklärt wurde, sofort wieder in die Bundesrepublik zurückkehren lassen und sich bei dem syrischen Volk zu entschuldigen.

- die Sanktionen gegen das syrische Volk sofort einzustellen.

- die illegale Blockierung von Stipendiumszahlungen an die syrischen Studenten in der BRD aufzuheben und die Notlage dieser Jugendlichen zu beenden.

- die in den Medien geführte Lügen- und Hetzkampagne, sowie die Versuche sich nicht beugende Journalisten und Aktivisten einzuschüchtern einzustellen.

FÜR EIN SEKULARES SYRIEN WO CHRIST UND MUSLIM, FRAU UND MANN, KURDE UND ARABER DIE GLEICHEN BÜRGERRECHTE GENIESST UND GEGEN EIN VON EXTREMISTEN REGIERTER STAAT OHNE RECHTE FÜR MINDERHEITEN UND FRAUEN- HANDELN SIE JETZT!

Webseite: http://www.skfs.net

***************************************************

بمناسبة احتفاليات اليوم العالمي لمناهضة الحرب ،
تتشرف لجنة التضامن من أجل سورية بدعوتكم للمشاركة بالمسيرة التي ستقام بتاريخ 1/9/2012 بمدينة فرانكفورت الساعة 13:00 ظهراً ( أوبرن بلاتس ) تحت عنوان:
" أوقفوا الحرب الارهابية العالمية على سورية "
يشارك في هذه الفعالية عدة أصدقاء لسورية من جمعيات وأحزاب منها الحزب اليساري الالماني وجمعية الأتراك اللوائيين وجاليات عربية.
يتم التنسيق لهذه الفعالية مع الاتحاد الوطني لطلبة سورية فرع ألمانيا.

الدعوة عامة لكل عشاق سورية ولكل عشاق السلام بالعالم

****************************************************

(Türkçe)

Suriye Dayanışma Komitesi, emperyalist güçlerin Suriye’nin içişlerine karışmasına, AKP hükümetinin de içinde bulunduğu bu odakların eli kanlı teröristlere silah, teçhizat ve mühimmat sağlayıp bunları sınırdan içeri sızdırmak sureti ile kadın, çoluk çocuk hayatı gözetmeksizin yürüttükleri taşeron savaşa karşı, vicdan ve şerefini kaybetmemiş tüm halkımızı Dünya Barış Günü olan 1 Eylül 2012 Cumartesi, saat 13:00’te Frankfurt’ta düzenleyeceği mitinge davet ediyor!

Organizasyona Arap, Türk, Kürt ve Süryani sivil toplum kuruluşları ile Alman sivil toplum kuruluşları ve siyasi partileri iştirak etmektedir.

Alman Hükümeti ve müttefiklerinin

- Derhal Suriye Halkı’nın iç işlerine karışmaya son vermesini

- Uluslar arası hukuka aykırı olarak teröristlere yapılan silah sevkiyatına ve bunların eğitimi ve sınırdan sızdırılmasına yönelik aktivitelerine son vermesini

- Federal Almanya Anayasası’na kayıtsız şartsız uyulmasını ve bu bağlamda yasa dışı olarak yürütülen savaş çığırtkanlığının sonlandırılmasını

- El-Hula Katliamı’nın Suriye Arap Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri veya onlara bağlı milislerin gerçekleştirdiği suizannıyla “istenmeyen kişi” ilan edilen Suriye Arap Cumhuriyeti büyükelçilerinin görev yerlerine dönmelerinin sağlanması ve onların şahsında Suriye Arap Cumhuriyeti Vatandaşları’ndan özür dilenmesini

- Suriye Halkına karşı uygulanan müeyyidelerin derhal kaldırılmasını

- Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşı olup Almanya’da burslu öğrenim gören gençlerin burs ödemelerinin yasadışı olarak engellenmesine son verilmesini ve bunların mağduriyetinin derhal giderilmesini

- Medya organlarında yürütülen yalan haberlere ve iftiralara dayalı olarak yürütülen savaş çığırtkanlığına son verilmesini ve bu kampanyaya katılmayı kabul etmeyen namuslu gazeteci ve şahıslara karşı yürütülen yıldırma politikasına son verilmesini talep ediyoruz!

Hıristiyan ile Müslüman’ın, kadın ile erkeğin, Kürt’ün ve Arap’ın eşit vatandaşlık haklarına sahip olarak yaşadığı laik bir Suriye için ve emperyalistlerin kuklalığını yapan köktendincilerin yönettiği, dini ve etnik azınlıkların yaşam hakkı bulunmayan, kadınların ikinci sınıf vatandaş sayıldığı bir sisteme karşı birlik olalım!
أخوكم: أبن السريان

موقع نسور السريان
أضف رد جديد

العودة إلى ”أخبار سورية“